SOMERSET RENOVATION

IDbyGwen--7.jpg
Venu 008.JPG
IDbyGwen--2.jpg
Venu 005.JPG
IDbyGwen--3.jpg
IDbyGwen--6.jpg
Venu 007.JPG
Venu 003.JPG
Venu 006.JPG
IDbyGwen--4.jpg
Venu 001.JPG
IDbyGwen--5.jpg
Venu 010.JPG
IDbyGwen--8.jpg
Venu 002.JPG
IDbyGwen--9.jpg
Venu 020.JPG
Venu 019.JPG
IDbyGwen--17.jpg
IDbyGwen--21.jpg
IDbyGwen--23.jpg
IDbyGwen-7501.jpg
Venu 026.JPG
IDbyGwen-7523.jpg
Venu 032.JPG
IDbyGwen-7538.jpg
Venu 035.JPG
IDbyGwen-7561.jpg
IDbyGwen-7567.jpg
IDbyGwen-7573.jpg
IDbyGwen--7.jpg
Venu 008.JPG
IDbyGwen--2.jpg
Venu 005.JPG
IDbyGwen--3.jpg
IDbyGwen--6.jpg
Venu 007.JPG
Venu 003.JPG
Venu 006.JPG
IDbyGwen--4.jpg
Venu 001.JPG
IDbyGwen--5.jpg
Venu 010.JPG
IDbyGwen--8.jpg
Venu 002.JPG
IDbyGwen--9.jpg
Venu 020.JPG
Venu 019.JPG
IDbyGwen--17.jpg
IDbyGwen--21.jpg
IDbyGwen--23.jpg
IDbyGwen-7501.jpg
Venu 026.JPG
IDbyGwen-7523.jpg
Venu 032.JPG
IDbyGwen-7538.jpg
Venu 035.JPG
IDbyGwen-7561.jpg
IDbyGwen-7567.jpg
IDbyGwen-7573.jpg

SOMERSET RENOVATION

0.00

The remodel of this mid century home, included the removal of walls, to open living spaces between kitchen and dining areas, along with the placement of an extra large kitchen island to create a central focal point. A secondary feature-the dinette area, maintains the original colorful wall of glass along with new swank retro design details and bench seating for extra storage. The master bath foot print increased, by reducing the master closet. More images of this project can be seen at the ID by Gwen project feature page on Houzz.

Add To Cart