NORTH END TACOMA BASEMENT REMODEL

_DSC9649-2.jpg
_DSC9673-2.jpg
_DSC9664-2.jpg
_DSC9662-2.jpg
_DSC9672-2.jpg
_DSC9661-2.jpg
_DSC9660-2.jpg
_DSC9649-2.jpg
_DSC9673-2.jpg
_DSC9664-2.jpg
_DSC9662-2.jpg
_DSC9672-2.jpg
_DSC9661-2.jpg
_DSC9660-2.jpg

NORTH END TACOMA BASEMENT REMODEL

0.00

When the owners of this 1920’s North Tacoma home approached Choice for help, they had a dark cluttered basement used more for storage than livable space. Yet with young children needing an area to recreate, these clients desperately needed a vision and a plan for how to revitalize their space into something all generations of the family could enjoy. Thanks to a thoughtful redesign, now the kids can retreat to a low-maintenance play area or enjoy their craft table while the adults can supervise from an increased work space OR have a few friends over and enjoy a movie or Seahawks game on the big screen! Win-win!

Add To Cart